perjantai 4. lokakuuta 2013

Tyylileikkejä Tampereella

Ensi alkuun pahoittelut, etten ole viitsinyt päivittää blogia pitkiin aikoihin. Kävin serkkuni luona Tampereella jo pari viikkoa sitten ja saimme idean kirjoitella jälleen kirjaa yhdessä, joten aika pitkälti olen ollut kiinnostunut vain siitä. Sen jälkeen lähdin evakkoon porukoille pois putkisaneerauksen tieltä, jossa olisin kyllä voinut tehdä postauksen, mutta arvatkaa vain jaksoinko. No, tässä se viimein on.
Perjantaina kiersimme kirpputoreja, söimme todella isolla määrällä kermavaahtoa varustettuja vohveleita Vohvelikahvilassa - Voltairen kahvi kermavaahtoineen oli overkill - ja kuvailimme ympäri Tamperetta haahuillen. Paawo oli liikenteessä vähän neutraalimmassa vaatetuksessa, kun minä erotuin joukosta kuin musta, tai oikeastaan pinkki, ankka valkoisten joukosta.

Kuvia oli sellaiset kolmesataa, joten karsin niitä reippaalla kädellä pois siitä yksinkertaisesta syystä, etten jaksa kaikkia muokata ja Bloggerilla on sellainen paha tapa, että juuri kun saat koodattua kaikki kuvat saman kokoisiksi nättiin riviin, Blogger päättää kusta silmään ja yhtäkkiä kuvat hyppivät sivulta toiselle aivan mielipuolisella tavalla.
Lauantaina kävimme haahuilemassa Koskikeskuksessa ja vaikka missä, mutta yllättäen mitään muuta en ostanut koko reissulta kuin yhden kaulakorun, muutaman H&M:n kasvonaamion ja kuorivan suihkusaippuan. Ruoat tietenkin lisäksi ja ruoasta puheenollen söin maailman parhaan hampurilaisen American Dinerissa. En muista nimeä, mutta siinä oli Black Angus pihvi 200g, pippurikastiketta, majoneesia ja sipulia. Voi että se oli hyvää. Sen jälkeen Mäkkärissä käynti oli vähintäänkin itkettävä kokemus.

Leikimme pukuleikkejä sinäkin päivänä, otimme kuvia ulkosalla ja parvekkeella. Paawo pääsi stailaamaan itseään paremmin, kuvia löytyy hänen blogistaan. Minä taasen onnistuin vain huljuttamaan helmojani parvekkeella, mutta onneksi parvekkeella, sillä pinkissä Restylen mekossa (jonka muuten ostin vastikään käytettynä tori.fi:stä - että sainkin etsiä tuota mekkoa!) meinasin vilautella kaupungillakin pariin otteeseen. Sää oli vähän kurjanpuoleinen, vettä tihkutti toisinaan ja pilvistä oli kaikkina muina päivinä paitsi sunnuntaina, jolloin olimme laiskoja ja möllötimme valtaosan päivästä sisällä juonien uuden tarinamme kuvioita.

Loppuun hieno Pin Up -kollaasi, josta meidän samanlaiset mekkomme näkee paremmin. Olisi pitänyt itsekin ottaa valkoinen vyö mukaan, koska sattuupa minulla olemaan samanlainen vyö kuin Paawolla :D

5 kommenttia:

  1. Ei vitsi toi mekko näyttää hyvältä! :O Olen vielä kateellisempi, jos mahdollista! Plus nuo seilorimekot sopii teille ihanasti :) Söpöliinit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D En meinannut alun perin ostaa tuota mustaa mekkoa, mutta sen siitä saa kun sovittaa, vaatekaappiinhan se päätyi.

      Poista
  2. Noi mekot on niin ihanat :).

    Pitäisi päästä pitkästä aikaa Tampereella käymään. Jostain syystä siellä tulee käytyä nykyään ihan liian harvoin.

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus ja loistavia kuvia , otetaan taas jossain vaiheessa uusiksi ;D

    VastaaPoista
  4. ihania kuvia! :)
    American Diner on yksi mun suosikki ravintoloista :)

    VastaaPoista